fredag 30 november 2012

Fredag

Började fredagen på bästa möjliga sätt: morgonspinning i 45 minuter. Med peppande och glad instruktör går det finemang att få upp pulsen fast det är tidig kall mörk morgon. Dessutom hade jag superduper lyxen att få frukost strax efter duschen hos goda vännen/kollegan! Så lyx att bara få babbla av sig efter stressdagarna på jobbet och även annat intressantare babbel :)

Efter frukosten for jag en sväng via stan för att inhandla smått och gott, bl.a blev det i år choklad adventskalendrar till barnen. Har inte egentligen haft nån kalender till dem ännu, annat än sånadär vanliga med en bild bakom varje lucka (vilket ingen av dem varit speciellt intresserade av). Många mammor jag känner pratar om "händelsekalendrar" till barnen, t.ex varje dag ska man göra ngt speciellt: gå på bio, simhallen, spela spel. .osv men sådan kalender blev det inte här i år heller.. Har inte riktigt haft motivationen eller tiden att tänka ut 24 saker att göra varje dag. Så nu blev det choklad. Lätt och snabbt och kidsen kommer att vara nöjda. :)

Fick tyvärr också idag ett tråkigt samtal angående en bekant idag så kvällens planer blev inhiberade. Ännu en gång en påminnelse om hur skört livet är, hur snabbt allt kan ändras och hur man bör vara medveten om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar