torsdag 25 oktober 2012

Mat Till Fyra

Ända sedan jag såg reklamen från TV4 om "Linas matkasse" har jag varit intresserad. För något år sedan kom ju något liknande till Finland under benämningen: Mat Till Fyra. Läste om det i tidningen för flera månader sedan och nu har jag kommit till skott och gjort en beställning! :)

Det här är direkt från hemsidan:

Målet och syftet med Mat Till Fyras verksamhet är att göra ditt liv enklare, hälsosammare, lyckligare och bekvämare genom planering av dina middagar och hemleverans av recept med tillhörande ingredienser till din dörr; detta är gjort med en öppen och vänlig attityd. Mat Till Fyra arbetar med fem grundpelare som ger riktningen för allt inom Mat Till Fyra, från anställning och utveckling till leveranser och kundtjänst:

Enkel – gör ditt liv enklare och mer bekvämt; att ge dig livskvalité i din vardag.
Vänlig – tänker om dig och beter oss som din vän; eftersom vi bryr oss om dig
Äkta – Du får det du ska få. God mat och goda människor är äkta och försöker inte att förfalska vad de egentligen är. Mat Till Fyra undviker allt vad som är falskt.
Rolig – Hjälpa dig att njuta av livet. Att göra någonting så vardagligt som matlagning till en rolig, positiv och utforskande upplevelse
Ansvarsfull – Du kan lita på oss att hålla vårt ord och vi gör alltid vårt bästa för att leverera det som du blivit lovad.


Det som lockar mig är framför allt att få hemlevererad mat och recept! Är som många andra småbarnsföräldrar så trött på att fundera ut vad man ska äta dagligen (ibland både lunch och middag). För att inte tala om hur stressande det är att handla med 2 barn som också är hungriga.  Dessutom vill man ju ge sig själv och sina barn hälsosam och ren mat, men tyvärr har det blivit en del halvfabrikat iform av fiskpinnar, korv och frysta köttbullar (däremot micropizzor och färdiga portionsformar med mat köper vi aldrig!). Det blir ju också så att när man har matkinkiga barn så provar man med vad som helst till sist och ungar överlag älskar ju fiskpinnar och korv :), för övrigt så gör ju min man det också.

Så tycker alltså detta låter som ett bra koncept i vår familj. Sen får vi ju se vad vi tycker sen när vi provat en vecka om vi kan tänka oss att fortsätta eller inte.

 
 
 bild:www.neljanruoka.fi
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar